ALDA - Spălătoria profesională de covoare Cluj-Napoca / Baciu

Cum spălăm?

Etapele spalarii:

1. ANALIZA

Acest proces presupune stabilirea procedeului de spalare si curatare in functie de textura covorului si de gradul de uzura si de murdarire al acestuia.

2. ASPIRAREA INITIALA

Aspirarea covoarelor înainte de a începe operaţiunea de spălare, pentru a îndepărta praful sau scamele ce pot îngreuna spălarea.

Etapa consta in aspirarea covorului cu un aspirator profesional, pentru indepartarea particulelor de praf, a scamelor si parului existent de pe suprafata respectiva. Pentru a proteja tesatura si fibrele acesteia, cat si pentru a pregati suprafata pentru spalarea si curatarea ulterioara, aspirarea se va efectua pe ambele fete ale covorului, pentru o eliminare cat mai eficienta si profunda a particulelor de praf si murdarie.

3. SPALAREA COVORULUI

Noi spalam covoarele nu doar le clatim, nu suntem spalatorie auto, nu uscam covoarele pe gard, nu va cerem detergent, suntem profesionisti.

Noi spalam covoarele BINE, adica nu le punem pe jos in urma unei masini de pe care tocmai ai dat jos noroiul, iar dupa aceea, pentru a-i da curatenie si igiena lovitura de gratie, il atarni pe un gard se umple de praf pana se usuca.

Scopul nostru e sa aveti un covor bine spalat, bine uscat si care miroase bine.

Datorita centrifugarii (procedeu care elimina apa in proportie de 95% din tesatura covorului) si uscarea covoarelor facandu-se într-un spatiu special amenajat, încălzit si ventilat, controlând permanent temperatura şi umiditatea reuşim să livrăm covoarele curate şi uscate, vara chiar şi de pe o zi pe alta.

Incercam sa venim de hac si petelor care se gasesc pe covoarele dumneavoastra. Avem cele necesare pentru curatarea si spalarea multor tipuri de pete insa din pacate suntem neputinciosi in fata petelor de vin rosu, apa de la flori, rivanol, ulei ars, proteine animale, fructe dar urmarim noutatile si evolutia tehnologiei pentru inlaturarea si a celor mai pretentioase pete.

Pentru covoarele care apartin iubitorilor de animale de casa (caini ,pisici etc.) si care poarta urme olfactive de urina avem o veste buna: la spalarea acestor covoare folosim un neutralizator de mirosuri care reuseste in foarte multe cazuri sa inlature mirosul persistent de urina (din pacate nu in toate cazurile reusim in totalitate, stiindu-se ca urina de animale contine feromoni cu rol de mesaj chimic care nu reactioneaza la niciun produs cunoscut de pe piata mondiala).

4. CLATIREA/STOARCEREA SI USCAREA PRIN CENTRIFUGARE

Covorul se limpezeste folosind o cantitate suficienta de apa, procedeu urmat de uscarea acestuia, care se realizeaza in doua faze. Prima faza consta in centrifugarea la 1500 rotatii/ minut, proces prin care in cateva minute se elimina din tesatura 95% din cantitatea de apa. In faza a doua covorul este introdus pe suporti speciali intr-un uscator incalzit, astfel ca a doua zi va fi gata de livrare.

Circulatia continua a aerului pe toate fetele covorului este asigurata de distanta suficienta dintre covoare (40-60cm), iar procesul de centrifugare in sine ajuta la fixarea culorilor. Toate procedurile de clatire, stoarcere si uscare sunt executate prin metode non-invazive, lasand tesatura covorului intacta (indiferent din ce material este acesta executat) si in aceleasi conditii cum a fost la momentul ridicarii comenzii.

5. PREGATIREA COVOARELOR PENTRU LIVRARE

Inainte de livrare covoarele acestea se aspira cu un aspirator puternic cu trei motoare.

Se indeparteaza astfel scamele sau parul de animale care ar fi posibil sa mai fi ramas dupa spalarea cu ajutorul periilor rotative din plastic.

Garantia calitatii

Intrucat consideram ca nu putem progresa lasand in urma clienti nemultumiti, am introdus si noi conceptul "nu platesti daca nu iti place". Ce inseamna asta? Inseamna ca noi nu incasam niciodata banii in avans, ci numai dupa ce Dvs. ati primit covoarele si sunteti multumiti de calitatea serviciilor noastre.

Partenerii nostri
UBA acomodation
UBA Acomodation
Oscar hotel
Hotel Oscar Cluj
Unita Turism
Unita Turism
Kalsero Aplicatie Pentru Spalatorie Covoare
Aplicatie Spalatorie